2018. szeptember 25., kedd

Top 5 Szerda: #6 Kedvenc könyvborítók

Gyorsan telik az idő! Újra eljött szerda és újabb témával kapcsolatban egy listát kell előállítanom. Ami nem más mint a kedvenc könyvborítóm. Ne kövezzetek meg, de nekem még nincs ilyen. Vannak olyan könyvborítók amiket szépnek tartok, de amibe beleszerettem volna, olyan még nincs. Kicsit nézelődtem a molyon ahol lehet találni olyanokat amik megérdemlik ezt a titulust. Akkor mutatnék öt darabot.

1. Nem olvastam még de szerintem ami a szememet rabbá ejti az biztosan egyszer megfordul a kezemben. Kellemes, romantikus, olyan lágy, szívesen elmennék oda én is.

2. Ez egy kicsit erősebb színkavalkád, de mégis olyan hívogató. Akarja, hogy elolvassam, attól függetlenül, hogy thriller. Nekem tetszik.

3. Erről a borítóról is annyit tudnék mondani, hogy nyugtatja a szemet... jó nézni, nem tudja levenni róla az ember a tekintetét. Tetszik ez a barna borító. Olyan nőies.

4. Eddig nekem ez a favorit. Annyira szép, olyan mesebeli. Még nem jelent meg a könyv, majd csak novemberben, de legalább megajándékoztak minket azzal, hogy a borítót csodálhatjuk. Fantasztikus ez a kék és barna, arany szín. Olyan mámorító! :) Kicsit túlzásba estem, mi? :) Szerintem a címet teljesen visszaadja a borító. Meg fogom venni, biztosan. Már csak azért is. Ha már megtaláltam. Rakom is a kívánságlistámra. :) :)

5. Az utlsó nem más mint.... ez a könyv. A cime is elég érdekes, már tudhatjuk belőle, hogy valami biztos történni fog a főszereplővel, valami negatív élmény. Na de most nem ez a lényeg, hanem, hogy miért esett utoljára erre a választásom. Mert nagyon szépek rajta a virágok. Szintén a színhatás miatt. Erre a könyvre is azt mondanám, hogy a romantikusok körébe tartozik. Gyönyörű ahogy a fapadlón fekszenek a virágok és közben azon a képen mutatkozik egy csókjelenet. Kívánságlista lett ez is, az októberi megjelenésével. :)


Egyiket sem olvastam, de mindegyiket szeretném! :) Nektek tetszik valamelyik? Vagy van más amit ide sorolnátok? Szerintem ha többet nézegettem volna a listákat a neten, biztosan másik könyvön is megakadt volna a szemem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Martin Kay - Eastern 2. - Titkok útvesztője

  Sziasztok!   Nem tudom, hogy milyen viszonyban vagytok a „Könyvek szava” oldalammal, de azt tudnotok kell, hogy mostanában nem tudok ann...